Proizvodi

Kompletna proizvodnja „Afrodita“ d.o.o. je 100% prirodna što ujedno predstavlja naš koncept rada i trajnu orijentaciju vjerujući da je samo prirodno apsolutno zdravo čime vodimo računa o zdravlju korisnika naših proizvoda.
Našu kompletnu proizvodnju možemo podjeliti na dvije linije proizvoda i to:

1.Linija proizvoda „Classic“ predstavljaju klasične higijenske uloške koji su prilagođeni potrebama žena "onih dana", te pružaju osjećaj udobnosti i suhoće tokom cikusa.

Zasnovani su na preradi celuloze, a koju čine samoljepljivi higijenski ulošci za žene pakovani kao „Lana 10/1“, „Lana 20/1“ i „Lana 25+5 gratis“ ili pod nekim tuđim robnim znakom, odnosno brendom što takođe radimo.

Ulošci pod našim brendom „Lana“ opremljeni su i kesicama za odlaganje korištenih uložaka, po čemu se između ostalog razlikujemo od mnogobrojne konkurencije, a pakovanje 30/1 radi samo još jedna firma u Evropi i po tome smo takođe prepoznatljivi na tržištu Bosne i Hercegovine.

Lana 10/1

Lana 20/1

Lana 25+5 gratis

 

2.Linija proizvoda „Cotton-line“ čine proizvodi od najkvalitetnije vrste pamuka.

                 Ovu liniju proizvoda čine „Afrodita Cik-Cak vata 50 g“, „Afrodita Cik-Cak vata 100 g“ i pamučni ulošci u mrežici „Lana Specijal“.

Afrodita Cik-cak vata su proizvodi koji se upotrebljavaju za svakodnevnu njegu tijela i lica, kozmetičke i medicinske svrhe, te njegu djece. Vata je izrađena od 100% pamučnih vlakana i osnovna karakteristika su mekoća i izuzetna moć upijanja.

Naši kupci znaju da iza oznake na našim proizvodima „100% pamuk“ zaista i jeste fino češljani pamuk prve klase i dovoljne dužine vlakana , što garantuje sigurno i zdravo zadovoljenje potrebe.

Cik-cak vata 50g

Cik-cak vata 100g

Lana Specijal

 

Kozmetički jastučići

Kozmetički jastučići

Kozmetički jastučići

 

Lana specijal (Maternity pad) su higijenski ulošci namijenjeni ženama, a posebno rodiljama. Pravljeni su od najkvalitetnijeg pamuka i upravo iz tog razloga prijaju i najosjetljivijoj koži. Dokazano ne izazivaju svrab, iritiranje, niti bilo kakav vid alergija.